VÅRT ERBJUDANDE

Direktreklam

Direktreklam eller oadresserad reklam har under årtionden varit det dominerande sättet att nå nya kunder.

Trots digitalisering har Direktreklam aldrig varit lika relevant som idag. Än idag lockas klunder att komma till din butik med en lockvara, en kampanj eller ett tidsbegränsat erbjudande. Det är så våra hjärnor och den mänskliga psykologin fungerar. Hör av dig till oss för en dialog för att hitta den bästa lösningen för er.

Lilla Paketet

Det lilla paketet når de närmsta 5000 hushållen i ditt område. Det är troligtvis de som redan handlar hos er för att det helt enkelt är nära till er. Men även dessa potentiella kunder behöver bearbetas så att de inte åker till större köpcentrum för att handla.

Mellanpaketet

Vårt mellanpaket når de närmsta 9000 hushållen i ditt område. Då når du fler än de i din närmsta omgivning. Dessa potentiella kunder behöver bearbetas så att de inte åker till större köpcentrum för att handla.

Stora Paketet

Vårt  stora paket når närmare 20000 hushåll i ditt upptagningsområde. Då når du även de hushåll som är en bit bort som behöver åka en bit för att komma till just er butik. Genom att välja detta paket vänder du dig till en målgrupp som vanligtvis inte besöker dig så frekvent.